Gebruiksaanwijzing Wat u moet weten over uw eerste vibrator

Gebruiksaanwijzing: wat u moet weten over uw eerste vibrator

Je kunt een naam voor hem bedenken als je wilt. En als er geen grapje, zou je hem echt moeten onderzoeken voordat je loslaat. Hoogstwaarschijnlijk deed je het al voordat je koopt, als ik het in een sekswinkel heb, maar er kon jezelf nauwelijks jezelf geven en het zorgvuldig bestuderen. Dus de man van de man, kinderen en huisdieren en blijven er al een tijdje bij. Haal het uit de verpakking, raakt de handen aan, plaats het op het opladen of plaats de batterijen. Het lijkt erop dat dit allemaal voor de hand liggende dingen zijn, maar je kunt je niet eens voorstellen hoeveel klanten rennen om te klagen dat de vibrator niet werkt, hoewel ze het gewoon niet laadden.

Experimenteel in eenzaamheid

Zelfs als je een vibrator hebt gekocht om een ​​verscheidenheid aan seksleven te maken, probeer dan eerst alles om alles te doen. Zoals ze zeggen, “zichzelf, alle zichzelf”. Red de deur, overtreft opnieuw iedereen vanuit huis en geef jezelf tijd.
Haast je niet. Veel vibrators kunnen gemakkelijk worden gebruikt als

viagra kopen belgie

lichaamsmassagers. Dus, voor het begin kun je jezelf gewoon beroeren, vind het meest responsief voor trillingen.
Wanneer u denkt dat u klaar bent, kunt u overschakelen naar masturbatie.

Haast je niet

Probeer eerst de vibrator te gebruiken, niet inclusief, – Gewoon je clitoris bevorderen, ontmoet hoe het de textuur voelt op de meest delicate plaatsen. Begin met langzamere snelheid. Ten eerste aan – breng dan van toepassing, niet vice versa! Je wilt niet dat het allemaal scherp en plotseling begint. Als zelfs de zwakste vibratie voor u te agressief wordt gevoeld, plaatst u elkaar en vibratorhanddoek (bijvoorbeeld), die door een deel van de trillingen wordt gedempt. Een kamagra andere optie – Masturberen door ondergoed.

Eerste kop

Als het gaat om de zaak, zijn sommige vrouwen gefrustreerd – alles lijkt in de instructies te zijn, en niet helemaal gezwant zoals het niet was, en nee.
Little Secret: Zonder je opwinding zal er toch niets komen. En opwindend tot hoe u de vibrator verbond. Het nieuwe apparaat heeft geen magische knop, die de gedachte van het diner uit je hoofd gooit, kleding die je moet wassen, of gemiste training. Eerst moet je de wil van je fantasie geven en denken aan iets aangenaams.

Gebruik Lubrikant

Over het algemeen is smeermiddel nooit onnodig. En als u van plan bent om de vibrator in u te betreden, dan zal het smeermiddel absoluut nodig hebben. Ga gewoon naar de instructie, welk smeermiddel past op je speeltje. Meestal zijn siliconen-gebaseerde speelgoed niet te ‘vrienden’ met smeermiddelen op basis van siliconen.

Laat hem zien hoe

Hier, vertel me, stel je voor dat het is – jij. En dan is het noodzakelijk om het te doen, en dan komt het goed. Perfecte visuele toelage! In feite, met de hulp van een vibrator, kunt u niet alleen uw dromen van dubbele penetratie belichamen, maar ook om hem te laten zien welke bewegingen u leuk vindt.