12 dingen die vrouwen laten sterven en verliefd op ons worden

12 dingen die vrouwen laten sterven en verliefd op ons worden

Meisjes vertelden ons waarom ze moe zijn, zelfs zulke brutale mannen zoals jij!

Ons, natuurlijk, splitst enigszins. Aan de ene kant zuchten we blij als we iets machtigs zien, enorm, ruig, brutaal, zwaar, en dat de stem is als een gerommel van sleeshammers door ijzer, en dat de spieren op de handen met watermeloen Oezbeeks-magnitude zijn.

We vinden het allemaal leuk, we zijn aangenaam bij het zien van dit aangenaam en proberen genoeg te krijgen. Maar hoe zit het met: verdediger! Held! De perfecte genetische donor!

Aan de andere kant is een vrouw als een schepsel dat verantwoordelijk is voor luiers, borstvoeding en andere methoden van bevolkingsaanvulling, gericht op tederheid aan het hele zwakke, pluizig, weerloos en ongeschiktbaar dat haar moederinstincten exploiteert.

Bij de volgende vrijgezellenfeest, met vriendinnen, moeten we al snel veel mening hebben en op een gemeenschappelijke mening kwamen: het maximale succes bij ons heeft die mannen die, hoeft op de een of andere manier de moeite te doen om onder deze magische knoppen te drukken.

Zelfs dapoxetine een lijst met kenmerken opgesteld die, noch in het minst niet dat je man niet afneemt, laat ons sterven en verliefd worden.

Angora, kasjmier, wat dunne wol. Perfecte camouflagepak voor de terminator die wil vermommen onder een teddybeer. We willen meteen dit warme en donzige wezen beroeren.

Haarstrengen

Ze zijn taja aanraken en jongensachtig. Hand zelf stijgt ze voorzichtig uit je voorhoofd.

Ja. Deze twee levende incarnaties van volledige weerloosheid zijn bijzonder effectief als hun eigenaar slaapt, ik splijt het bed en dappert in een kussen. Overvloed van wol kan echter het effect op nee verminderen. (Natuurlijk bel ik niet voor iemand die deze plek scheert! Ik kon niet eten in het heilige! Hoewel als je denkt. Stripters of daar bodybuilders. )

En trouwens, ook de neus in het kussen stempelen

Over het algemeen is de slapende man meestal procent voor 150 een ontroerende man van de man wakker. Vooral als hij niet snurkt. En gemakkelijke posting in een droom – het is over het algemeen ecstasy!

Wanneer je een erectie hebt en je verlegen dit

Zelfs als je je echt vrij voelt om – allemaal hetzelfde. Je poging is verlegen om in de badkamer stil een handdoek te bedekken of de andere zijdelings in de dans te draaien – het blijkt! Oh je gek, vond iets verlegen!

Interessante wat onzin

Als alleen deze onzin wordt genoemd, wordt Christina genoemd en werkt het niet in een massagesalon. Maar de vreugde van de modellen van auto’s of zelfuitdagende stempels maakt het neerbuigend en glimlacht en verzacht met een hart.

Ja, soms vinden we het leuk. Wanneer je meestal zo redelijk bent, begin je plotseling om ons voorhoofd in de halslijn te vallen en allerlei soorten onzin. Heet vraag niet om je met rust te laten en je bent eerlijk, maar erg zachte onzin, verbaasd, soms zijn er soms enkele lettergrepen in woorden. Maar het is erg belangrijk om het niet te overdrijven. Als dit vaker dan eens een paar maanden gebeurt, stopt het categorisch om te gaan.

Om de een of andere reden wordt aangenomen dat mannen machteloos zijn tegen vrouwelijke tranen. Ik verzeker geen man die in staat is om als een vrouw te promoten, als een vrouw, voor de eerste keer, waardoor een gierig mannelijke traan wordt, die naar de wimpers van haar harde vriendje vloog. Waar, een zeer belangrijke gelegenheid. Je moet de tand behandelen, en je bent bang voor een slechte tandarts – slecht. Je hebt je auto gebroken – nog erger. Je raakte een film aan over een beetje arm kitten – veel beter. Je huilt, omdat het machteloos is om de diepte van mijn gevoelens voor mij te beschrijven – een prijs in de studio.

Ernstige ziekte en algemeen lijden

Er is een hele leger van vrouwen die behoren tot de categorie “Ze hield van hem voor meel”. Dergelijke jagers voor de patiënten houden dagen, kijken uit naar potentiële slachtoffers in intensive care, schuilplaatsen en kamers van de voorlopige conclusie. Maar zelfs de meest voorkomende, stalking-burger lijkt mij op het zicht van een geliefde, in de hitte van een offer in het ziekenhuisbed, ervaart een golf van medelijden, door de kracht van emoties die het orgasme nadert. Vooral als je moedig lijden draagt. Hier snij je jezelf met een hamer op je vinger en lijdt ernstig, en ik ben al in Ecstasy ik draag ik rond het appartement, op zoek naar een pleister.

Wanneer je niet weet hoe

Het zou een klein pikantdetail moeten zijn. Iets eenvoudigs, de gebruikelijke, wat ik kan doen om “Hurray”. U biedt bijvoorbeeld niet puur de letter “R”. Of weet niet hoe je je nagels op de rechterhand moet knippen. (Maar het is belangrijk dat dergelijke nederige onderdelen een beetje zijn – zeer zeldzame vrouwen die al hun leven droomden van het werken met verpleegkundigen op de mentaal achterlijk.)

Kind op haar armen

Madonn, Schone Madonne. Als ik een kunstenaar was die wilde slikken, zou ik beginnen met het tekenen van portretten van mannen, voorzichtig gebogen over jonge kinderen. En vrouwen zouden me deze artistieke canvas-auto’s storen om in haar slaapkamers te hangen.

Puppy of kitten

Als je een avondje krijgt, is een kind behoorlijk moeilijk (sommige ouders zijn vreselijk beperkte burgers), dan werken kleine dieren goed. Kan nooit begrijpen mensen die klagen over geen aandacht. Ja, als ik een man ben, had ik geen problemen met dit probleem! Je neemt een chihuahua, een dwergtachum of een soort schepsel met een brouwketel. (Axolotley en kleine pythons werken niet. ) Maak het in Mickey of Fafik. Je draagt ​​een sponut met ruches op hem, je maakt een boog op zijn nochanter, zet je in je zak en ga naar de dichtstbijzijnde bar. En alle meisjes daar zijn de jouwe met fufic.